Про електробезпеку розповіли студентам училища

8 лютого працівники «Рівнеобленерго» провели урок з електробезпеки на базі Вищого професійного училища № 1, де студентам розповіли про потенційну небезпеку електричного струму.

Також нагадали правила, яких необхідно дотримуватися при поводженні з електроприладами, про можливі тяжкі наслідки ігор та забав на території енергетичних об’єктів, пояснили значення попереджувальних знаків та плакатів безпеки, розповіли про небезпеку ураження електричним струмом. А ще розповіли, чому не можна наближатися до обірваного проводу.

Студентам було продемонстровано техніку реанімаційних заходів. Підлітки також могли повправлятися і перевірити отримані знання на манекені «Фантом».

Головна мета таких уроків – роз’яснити дітям на простих прикладах, чим можуть завершитись пустощі з  електрикою. А також застерегти: електрострум може бути небезпечним у побуті, якщо не дотримуватися елементарних правил поводження з електроприладами та електрообладнанням.

Досвід проведення уроків підтвердив – слухачі завжди з цікавістю сприймають інформацію від енергетиків. Крім того, отриманні знання є запорукою зниження кількості випадків дитячого травматизму, пов’язаного з порушеннями правил експлуатації електроприладів та поведінки поблизу енергооб’єктів.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі