Представники Рівнеобленерго побували у Клеванській школі-інтернаті для дітей з вадами зору

У 239 слабозорих вихованців закладу з понеділка відновилося навчання після канікул.

Тож енергетики відвезли дітям фрукти та подарунок для 10-класниці Ірини Юхимчук.  Напередодні новорічно-різдвяних свят дівчинка привітала енергетиків малюнком та вразила своєю щирою та світлою роботою працівників підприємства.

За рішенням Голови правління Товариства С.М. Невмержицького Ірині придбали рюкзак, професійні фарби та папір для малювання, флешку і, звичайно ж, солодощі. Начальник Рівненського РЕМ Сергій Пастух побажав Ірині розвивати свої здібності, самовдосконалюватися  та досягнути у житті всього, про що мріє. Хоча дівчинка зізналася, що ще не вирішила ким стане у майбутньому, віримо, що всі її задуми здійсняться. Тим більше, цьому сприяє тепла та невимушена атмосфера, що панує у школі-інтернаті, привітні педагоги, фахівці з корекції зору.

Вихованці Клеванської школи-інтернату № 1 І-ІІІ ступенів для дітей з вадами зору, а тут навчаються і проживають діти з усіх куточків Рівненщини, оплесками проводжали гостей.  Своєю чергою в.о. директора закладу Борис Вікторович Кузнєцов запросив енергетиків найближчим часом провести для дітей школи-інтернату урок з електробезпеки.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі