Працівники «Рівнеобленерго» зустрілися з представниками Дубровицької місцевої влади

Представників Товариства було запрошено на нараду для роз’яснення порядку розрахунків за електричну енергію в умовах реформування ринку електричної енергії.

Зокрема, у нараді взяли участь: голова Дубровицької райдержадміністрації Петрушко М.М., міський голова Дубровиці Микульський Б.М., сільські та голови ОТГ району, а також заступник директора комерційного (з технічних питань) Король О.В., начальник Дубровицького РЕМ Гришкевич В.В.

Король О.В. розповів присутнім про функції та зобов’язання ПрАТ «Рівнеобленерго» та ТОВ «РОЕК», особливості розрахунків населення з 1 січня 2019 року, малих непобутових та непобутових споживачів, в тому числі і бюджетних та комунальних установ.

Присутніх цікавили питання формування тарифів, особливості розрахунків у зв’язку зі скасуванням НКРЕКП тарифів, диференційованих за періодами часу, поява таких понять як «постачальник універсальної послуги» та «постачальник останньої надії».

Своєю чергою начальник Дубровицького РЕМ Гришкевич В.В. відповів на запитання присутніх щодо забезпечення якісного електропостачання у конкретних населених пунктах, чистки охоронних зон ліній електропередачі тощо.

«Рівнеобленерго» завжди готове до співпраці та діалогу для спільного вирішення нагальних потреб громад у сфері електропостачання!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі