Працівники ПрАТ «Рівнеобленерго» отримали відзнаки та нагороди

З нагоди Дня енергетика працівників товариства у різних куточках Рівненщини вітали представники органів місцевого самоврядування, територіальних громад, керівники підрозділів.
Заходи з нагоди професійного свята відвідали
начальник Рівненської ОВА Коваль Віталій Станіславович
– голова Рівненської обласної ради Карауш Андрій Петрович
міський голова Рівного Третяк Олександр Віталійович;
Вітаючи наш колектив, голова правління Невмержицький С.М. зазначив, що цьогоріч не хоче говорити про здобутки, про інвестпрограму, ремонтну кампанію, проблеми. Натомість хоче відзначити і подякувати кожному з нашого колективу за чесну працю в надскладних умовах сьогодення у воєнний 2022 рік.
– Я дякую всьому колективу, що цей непростий період для нашої держави ми пройшли з честю. Останні три-чотири місяці в колективі не було питань по графіку роботи, всі працюють з ранку до ночі. Ми робимо все, аби в оселях мешканців області було світло. Я безмежно пишаюся, що працюю в такому колективі, – додав Сергій Миколайович і першу нагороду за захист нашої Батьківщини вручив начальнику Здолбунівської дільниці з експлуатації розподільних мереж Захарову Олегу Юрійовичу, який протягом 9 місяців ніс службу у Збройниї Силах України. Відзнаку він отримав від сил територіальної оборони «Захід».
Не забув Сергій Миколайович і про наших захисників – 110 колег-енергетиків захищають нас у різних підрозділах ЗСУ, ми вболіваємо за них усім серцем. Згадав і про наших загиблих захисників-товаришів – Андрія Савоніка та Василя Войтовича, яких присутні вшанували хвилиною мовчання.
Також Сергій Миколайович зауважив, що маємо за честь допомагати нашим Збройним силам, робимо це з 2014 року. Лише цьогоріч надали допомоги воїнам на суму майже 14 млн гривень. Передали військовим 35 одиниць транспорту. Три автомобілі придбали за кошти наших працівників. Енергетики нашого підприємства, окрім згаданої суми, зібрали близько пів мільйона гривень власних коштів.
Присутні у залі гості також привітали наш колектив та вручили Почесні грамоти та відзнаки від Міністерства енергетики України, від Рівненської ОДА та ОВА, Рівненської облради та Рівненської міської ради, побажавши кожному бійцю енергетичного фронту сил, міцного здоров’я, оптимізму та спокою на душі.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі