ПрАТ «Рівнеобленерго» забезпечило якісне електропостачання споживачам у Великоомелянській ОТГ

ПрАТ «Рівнеобленерго» відреагувало на звернення представників громади Великої Омеляни щодо параметрів якості електропостачання на вулицях Набережній і Тихій.

Після проведення енергетиками необхідних замірів та обстеження було визначено причину заниженого рівня напруги і ухвалено рішення щодо виготовлення проєктно-кошторисної документації, погодження виконання робіт та встановлення розвантажувальної ТП.

Роботи з монтажу розвантажувальної щоглової трансформаторної підстанції 10/0,4 кВ та будівництва додаткової повітряної лінії 0,4 кВ були завершені минулого тижня.

Виконання вказаних технічних заходів забезпечує постачання електричної енергії мешканцям Набережної та Тихої з показниками належної якості.

Це підтвердили самі мешканці Великої Омеляни.

Вони поспілкувалися із заступником директора технічного ПрАТ «Рівнеобленерго» Лук’янюком О.С.

Тетяна Тимофіївна з вулиці Тихої розповіла, що перепади напруги відчувалися насамперед в холодну пору року, коли селяни масово вмикали обігрівальні прилади. Тож поки змін жінка не відчула, але радіє такій готовності до зимового періоду.

Своєю чергою мешканець вулиці Набережної Олександр подякував ПрАТ «Рівнеобленерго» в особі Лук’янюка О.С. за реакцію на звернення мешканців Великої Омеляни і проведену нашими фахівцями роботу.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі