ПрАТ «Рівнеобленерго» взяло участь у спеціалізованій виставці

ІІІ Міжнародна спеціалізована виставка «Сучасність. Енергозбереження. Технології (СЕТ-2017)» проходила у Рівному 7 – 8 вересня вже втретє. Цьогоріч – на базі ТОВ «Рівнетеплоенерго» (м.Рівне, вул. Д.Галицького, 27).

На урочистому відкритті заходу були присутні Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко, міський голова Рівного Володимир Хомко, заступник голови ОДА Віталій Ундір, представник «Укргазбанку», з яким керівник області підписав Меморандум про поглиблення співпраці у напрямку зменшення споживання традиційних енергоресурсів і розвиток ринку відновлюваних джерел енергії.

Загалом на ІІІ Міжнародній спеціалізованій виставці «Сучасність. Енергозбереження. Технології (СЕТ-2017)» своє обладнання та послуги експонували більше 40 виробників з України, представництв закордонних фірм-виробників з Данії, Польщі та Литви.

На виставці можна було детально ознайомитися і з діяльністю ПрАТ «Рівнеобленерго».

Наше підприємство на Міжнародній виставці представляли Начальник Відділу по роботі зі споживачами Валентина Король, Заступник начальника відділу контролю ДСДЗ Сергій Готюк та інженер з приєднань Відділу видачі та реалізації технічних умов Володимир Джула.

Стенд «Рівнеобленерго» викликав чималу зацікавленість у відвідувачів. Найбільше розпитували про встановлення та економію, що забезпечують двозонні лічильники, цікавилися питаннями приєднання, видачі технічних умов та «зеленого» тарифу.

До уваги відвідувачів був представлений випробувальний стенд із двозонними лічильниками, який допомагав краще зорієнтувати найприскіпливіших споживачів у питаннях тарифних зон, встановлення й підключення того чи іншого приладу обліку і проведення його параметризації

Разом з інформацією про можливість заощадити, відвідувачі виставки також отримували пам’ятки-застереження щодо безпечного поводження з електроприладами. Їм також нагадували телефони кол-центру компанії (694-298). А також Інформаційно-консультаційного центру (633-448), що працює для юридичних,  фізичних осіб-підприємців та населення, які є споживачами електричної енергії або мають намір ними стати.

Таким чином ПрАТ «Рівнеобленерго» вкотре заявило про себе як сучасна компанія, що дбає про надання якісних послуг, економію електроенергії та безпеку споживачів.

Нагадаємо, що ІІІ Міжнародна спеціалізована виставка «Сучасність. Енергозбереження. Технології (СЕТ-2017)» проходила у рамках Міжрегіонального форуму з питань енергоефективності та енергозбереження, під час якого відбувалися тренінги, презентації та майстер-класи на теми з енергоефективності за участю науковців з різних областей України.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі