ПрАТ «Рівнеобленерго» спільно із профспілкою дбає про умови праці персоналу товариства

Створення гідних умов праці фахівців усіх підрозділів ПрАТ «Рівнеобленерго» – завдання номер один для адміністрації товариства. Саме тому цьогоріч «новоселами» у відреконструйовані та капітально відремонтовані приміщення стали чимало Служб та відділів компанії. Так, навесні фахівці відділу капітального будівництва, відділу контролю ДСДЗ, служби РЗА, служби ліній, групи по розрахунках з ДП «Енергоринок» відділу балансів електроенергії, ремонтно-експлуатаційної дільниці будівель та споруд переїхали до капітально реконструйованого приміщення, що за адресою вул. Кн. Володимира, 71 у Рівному. Приміщення у відбудованій та перепланованій будівлі просторі, світлі, сучасні, повністю обладнані новими меблями. Споруда утеплена, з новою покрівлею – зроблено усе, щоб працівники виконували свої професійні обов’язки у зручних умовах.

У вказаній будівлі ще продовжуються ремонтні роботи – працівники ремонтно-експлуатаційної дільниці будівель та споруд завершують найвищий поверх будівлі, куди вже скоро заїжджатиме навчально-курсовий комбінат Рівнеобленерго і де проводитиметься підвищення кваліфікації фахівців.

А вже влітку у відремонтовані та модернізовані приміщення Рівненського міського РЕМ переїхали 18 фахівців відділу з формування корисного відпуску ПрАТ «Рівнеобленерго». Тут також було зроблено капітальний ремонт, здійснено заміну вікон та дверей, дахового покриття, меблів.

Тим часом, до сьогодні тривали роботи з облаштування нової будівлі для персоналу Рівненського міського району електричних мереж. Як розповів директор виконавчий ПрАТ «Рівнеобленерго» Юрій Муха, для створення комфортних умов праці для майстрів, електромонтерів, інженерів було з нуля відбудовано споруду на місці складів РЕМ.

Тут ще проводяться роботи з утеплення  – самі ж складські приміщення також реконструйовані та осучаснені.

Під час інспектування виконаних робіт головою правління Невмержицьким С.М., начальник Рівненського міського РЕМ Віктор Літкіман продемонстрував новозбудовані роздягальні, санвузли, кімнати прийому їжі – ще півроку тому цього всього просто не існувало. Кімнати для персоналу обладнані новенькою побутовою технікою – холодильниками, мікрохвильовками, чайниками – за  сприяння Незалежної галузевої професійної спілки енергетиків України у Рівненській області. Керівник профспілкової організації Микола Тихонович Голуб запевнив: за потреби придбання додаткових засобів для покращення умов праці – профспілка, як і завжди, допомагатиме усім необхідним.

Варто зауважити, що чимало робіт було здійснено працівниками РЕМ власними силами, тож можна з впевненістю сказати, що у новій будівлі підтримуватиметься чистота та порядок.

Згадані об’єкти – найбільш масштабні з втілених цьогоріч проектів на Рівнеобленерго. Але крім них чимало зроблено і щодо інших підрозділів товариства: Острозького, Березнівського районів електричних мереж, на підстанції 110/35/10кВ Сарни тощо.

Додамо, що дизайн усіх будівель Товариства здійснюється у єдиному стилі, що вже став корпоративним для Рівнеобленерго. Прагнемо, щоб у комфорті перебували не лише працівники компанії, а й відвідувачі підприємства!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі