Прагнемо виконувати роботу максимально ефективно

Як відомо, впорядкування охоронних зон повітряних ліній є одним з найбільш дієвих способів попередження аварійних ситуацій в електромережах.

Наші працівники щороку проводять розчищення на понад 1,5 тисячах кілометрів повітряних ліній 0,4/10/35/110 кВ.

Інколи чистка у важкодоступних місцях, зі значною зарощеністю порослю та чагарниками, може займати на невеликій території декілька тижнів.

Використання подрібнювача (мульчера) на базі ХТЗ-150К-15 на відмінно справляється з такими складними завданнями – робота виконується максимально ефективно – в рази швидше. Крім того, задіюється значно менше персоналу.

Рівнеобленерго має два мульчери. Цьогоріч їх почали використовувати на півночі нашої області наприкінці лютого для розчищення трьох ПЛ 110 кВ та однієї ПЛ 35 кВ. Вже у березні працівники Сарненської та Дубровицької дільниць провели чистку на двох ПЛ 10 кВ, забезпечивши надійне електропостачання тисячам споживачів електричної енергії Сарненського району. Таким чином завдяки спецтехніці за короткотривалий термін вдалося розчистити близько 20 км повітряних ліній.

Водночас варто зауважити, що навіть механізоване чищення потребує коригування  – в деякі болотисті місця машина просто не може заїхати. В таких випадках рятують золоті руки наших електромонтерів, які довершують роботу мульчера за допомогою бензоінструменту.

Ці непрості та відповідальні роботи нині проводить бригада Сарненської дільниці у складі: Симончук Віталій Михайлович (тракторист) та електромонтерів з експлуатації розподільних мереж Чуприна Микола Борисович та Абрамович Анатолій Володимирович.

А також дві бригади Дубровицької дільниці під керівництвом майстра Клюйка Василя Івановича та машиніста бурильно-кранової самохідної машини Яцути Петра Васильовича.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі