Повернули електропостачання 50 тисячам абонентів краю

Протягом суботи та неділі енергетики ПрАТ «Рівнеобленерго» в цілодобовому режимі працювали над відновленням електропостачання у знеструмлених внаслідок негоди населених пунктах.

Буревій, що вирував на Рівненщині у ніч проти суботи, 28 жовтня, призвів до знеструмлення:

  • 63 повітряних ліній 10-6 кВ,
  • 875 трансформаторних підстанцій 10-6 кВ,

У суботу вранці без елетропостачання повністю або частково залишилися 181 населений пункт Рівненщини, понад 50 тисяч споживачів краю/

Найбільше лиха негода наробила на території обслуговування Здолбунівської, Радивилівської, Костопільської, Гощанської та Острозької дільниць – до знеструмлень призвели численні падіння гілок, дерев, як наслідок – обриви повітряних ліній та пошкоджені електроопори. Стихія пошкодила 16 електроопор 0,4 – 10 кВ.

До відновлення електропостачання був задіяний практично увесь технічний персонал Рівнеобленерго – 42 аварійні бригади, 48 одиниць техніки – наші працівники виконували свою роботу в складних умовах, навіть уночі. В багатьох випадках до місць пошкодження був ускладнений доїзд техніки.

Станом на ранок неділі наші бригади завершили всі ремонтні роботи на мережах середньої напруги

У неділю тривали роботи з усунення точкових відключень в мережах 0,4 кВ – найбільше таких було на Здолбунівщині, Кореччині, Острожчині та Березнівщині.

Станом на понеділок електропостачання, відсутнє внаслідок стихії, було відновлене усім споживачам Рівненщини.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі