Понад тисяча побутових споживачів зареєструвалися в особистому кабінеті ТОВ «РОЕК» з початку цього тижня!

ПрАТ «Рівнеобленерго» повідомляє про можливість скористатися особистим кабінетом побутовими споживачами постачальника універсальної послуги ТОВ «РОЕК». Зареєструватися в особистому кабінеті  можна через офіційну сторінку «РОЕК»

та через особистий кабінет ПрАТ «Рівнеобленерго», перейшовши за відповідним посиланням.

Всі дані для реєстрації в особистому кабінеті (номер особового рахунку, EIC-код приладу обліку тощо) можна знайти у квитанції за електропостачання ТОВ «РОЕК».

Реєстрація в сервісі дозволяє дистанційно контролювати стан свого рахунку, формувати рахунок для оплати, здійснювати он-лайн оплату, контролювати інформацію про наявність у споживача пільг та субсидій, передавати показники лічильника (пропонується перехід на сайти операторів системи розподілу, що працюють на території Рівненської області), а також дізнаватися про діючі тарифи.

Долучайтеся!

Повідомляємо також про роботу фахівців ПрАТ «Рівнеобленерго» та ТОВ «РОЕК» у Рівненському ЦНАПі. Тут Ви зможете  укласти договір про користування та постачання електричної енергії, вирішити питання щодо пільг та субсидій, внесення показників лічильника, отримання та звірки рахунків.

Нагадуємо також телефонні номери кол-центру ТОВ «РОЕК»: (0362) 420-420, (067) 1-420-420.

guest
5 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
witalja
witalja
Гість
4 роки тому

При спробі зайти в Особ. кабінет, попередження невірного пароля.
При спробі змінити пароль, некоректна єл. скриня,
При спробі перерееструватися, цей о\рахунок вже зареестрований.
То як тепер відмінити чи знятися з реестрації.

Анна Хомич
Анна Хомич(@anna-homych)
Редактор
Відповісти  witalja
4 роки тому

Добрий день! Дякуємо за Ваше звернення!
Аби, якнайшвидше надати відповідь на поставлені Вами питання-просимо звернутись електронною поштою. Адреса скриньки: Contact@roe.vsei.ua
У листі вкажіть, будь ласка, номер особового рахунку.

З побажаннями всього найкращого,
Адміністратор сервісу.

Петро
Петро
Гість
4 роки тому

Як поміняти номер особового рахунку? Номер особового рахунку починається з 4, раніше з 2, корегувати немає можливості, новий рахунок додати також.

Анна Хомич
Анна Хомич(@anna-homych)
Редактор
Відповісти  Петро
4 роки тому

Добрий день! Дякуємо за Ваше звернення!
Для того, аби передати показники приладу обліку електроенергії не потрібно змінювати номер рахунку! Номер особового рахунку, для побутового споживача ПрАТ “Рівнеобленерго”, містить 9 символів та розпочинається на “2” (для прикладу: 256******). Можливо Ви мали на увазі сервіси ТОВ Рівненської обласної енергопостачальної компанії!? Якщо так, Ви можете скористатись пропозиціями ТОВ РОЕК, перейшовши на сайт, за адресою: http://www.ez.rv.ua

Лариса
Лариса
Гість
3 роки тому

Доброго дня! Хочу подати показники в ТОВ РОЕК зареєструвалась але там вибаває:
УВАГА! Функція з обліку показів приладів обліку, згідно діючого законодавства, покладена на Операторів системи розподілу. Показники лічильника можете занести на сайті Вашого Оператора системи розподілу.

А на Рівнеобленерго не можу зареєструватися бо особовий рахунок розпочинається із 4……..
Що робити?