Подяки за дієву допомогу

Військова частина А7072 передала подяки голові правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергію Невмержицькому та директору із взаємодії з клієнтами Андрію Ахромкіну за допомогу у забезпеченні електропостачанням військового підрозділу, «за активну громадську позицію, патріотизм, надання дієвої допомоги особовому складу військової частини, вагомий внесок у справу оборонної могутності нашої держави».
Голова правління Сергій Невмержицький наголосив: «Ця нагорода – результат спільної роботи усього нашого колективу, що працює на Перемогу. Ми докладаємо усіх можливих зусиль, щоб допомагати нашим військовим вигнати загарбника з української землі! Наша першочергова мета – ПЕРЕМОГА!»
ПрАТ «Рівнеобленерго» з початку повномасштабного військового вторгнення росії не на словах, а на ділі доводить готовність завжди йти на зустріч нашим військовим, волонтерським організаціям, військовим адміністраціям для підтримки обороноздатності держави – з лютого наше підприємство скерувало на захист держави понад 13 млн.700 тисяч гривень.
Група компаній VS Energy, яка володіє «Херсонобленерго», «Житомиробленерго», «Кіровоградобленерго», «Чернівціобленерго» та «Рівнеобленерго», від початку повномасштабного російського вторгнення надала допомогу Збройним силам України, територіальним громадам, військовим адміністраціям та волонтерським організаціям на суму більш ніж 68 млн. грн.
Разом переможемо!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі