Подяки від Рівненської міської ради отримали керівники «Рівнеобленерго»

Під час урочистостей у Рівненському обласному академічному музично-драматичному театрі з нагоди Дня незалежності України нагороди отримали Голова правління Сергій Невмержицький та Директор технічний Ігор Красінський.

Подяки «за сумлінну працю на благо територіальної громади м. Рівного, в ім’я становлення та процвітання Української держави та з нагоди 27-ї річниці Незалежності України керівникам Товариства передав секретар Рівненської міської ради Сергій Паладійчук.

Дякуємо за високу оцінку роботи рівненських енергетиків!

Після нагородження кращих з кращих на Рівненщині головою Рівненської ОДА Муляренком О.В, головою Рівненської обласної ради Данильчуком О.Ю та секретарем Рівненської міської  ради Паладійчуком С. Б. учасникам заходу запропонували переглянути святковий концерт. Свої таланти присутнім продемонстрували вихованці творчих колективів: танцюристи, співаки, поети, не лише з різних куточків Рівненської області, а й з-за кордону.

Будемо і надалі робити усе від нас залежне для забезпечення якісного і надійного електропостачання громаді м. Рівне та Рівненської області!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі