Подяка, як гідна оцінка роботи!

Вже не вперше споживачі ПрАТ «Рівнеобленерго» зі словами подяки звертаються на адресу фахівця з обслуговування населення Рівненського міського РЕМ Булиги Руслани Олександрівни.
Цього разу її фаховий рівень, швидкість роботи, вміння спілкуватися з клієнтами, дотримання стандартів якісного обслуговування споживачів високо оцінила рівнянка Шнайдер Ганна Степанівна.

Варто зауважити, що професійність Руслани Олександрівни відзначали і читачі сторінки ПрАТ «Рівнеобленерго» у Facebook, а також клієнти ЦНАПУ, де Руслана Булига представляла наше підприємство майже півроку. Вона була першим фахівцем ПрАТ «Рівнеобленерго», що працювала у Центрі надання адміністративних послуг і надавала роз’яснення, допомогу з питань електропостачання понад п’ятдесяти відвідувачам щодня. Віднедавна Руслана Олександрівна повернулася у абонвідділ «Рівнеобленерго» на вул. Кн. Володимира, 71 і одразу ж отримала чергову подяку від споживачів.
До слова, наприкінці 2018-го, з нагоди Дня енергетика Руслана Олександрівна отримала почесну грамоту Товариства, як взірець ефективної діяльність на своїй посаді.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі