Плата за розподіл у 2021 році. Інформація Споживачам, приєднана потужність електроустановок яких, понад 50 кВт!

Шановний споживач!

ПрАТ «Рівнеобленерго» звертається до Вас, у зв’язку із спливанням тимчасового періоду, що діє до 31 грудня 2020 року, підчас якого універсальні послуги, крім побутових та малих непобутових споживачів, надаються постачальником таких послуг також бюджетним установам незалежно від розміру договірної потужності та іншим споживачам, електроустановки яких приєднані до електричних мереж з договірною потужністю до 150 кВт.

Відтак, починаючи з січня 2021 року, усім непобутовим споживачам ( по об’єктах з приєднаною потужність від 50 кВт) плата за розподіл буде виставлятися у відповідності до п. 5.4 Договору споживача про надання послуг зрозподілу (передачі) електричної енергії (далі –Договір):

споживач оплачує послугу з розподілу (передачі) Оператору системи якщо згідно з умовами договору про постачання Споживач забезпечує оплату послуги з розподілу (передачі), або купує електричну енергію для власного споживання за двостороннім договором  та на організованих сегментах ринку. Постачальник оплачує послугу з розподілу (передачу) Оператору системи якщо згідно з умовами договору про постачання оплату послуги з розподілу (передачі) забезпечує Постачальник.

Отже, усім споживачам, що вносять плату за розподіл електричної енергії, напряму ОСР, у листопаді 2020 року буде надано рахунок на внесення авансового платежу за послугу з розподілу електричної енергії  на січень 2021, у відповідності до п.3.3 додатку №4 « Порядок розрахунків за послуги з розподілу (передачі)  електричної енергії» до Договору:

Споживачі, що не є побутовими, здійснюють попередню оплату за послуги з розподілу не пізніше, ніж за  5 банківських днів до початку розрахункового періоду. Попередня оплата здійснюється в розмірі повної вартості заявленого обсягу розподілу електричної енергії у відповідному періоді. Заявлені обсяги розподіленої електричної енергії зазначаються в додатку №10 до Договору.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі