План розвитку системи розподілу ПрАТ «Рівнеобленерго» підтриманий на відкритому обговоренні

22 липня 2019 року на ПрАТ «Рівнеобленерго» пройшли відкриті обговорення «Плану розвитку системи розподілу ПрАТ «Рівнеобленерго» з 2020 до 2024 року», що розробляється згідно з Кодексом систем розподілу, затвердженого постановою НКРЕКП № 310 від 14.03.2018 року.

Під час обговорень було презентовано заплановані на період до 2024 року заходи для забезпечення якісного технічного стану електричних мереж 0,4-110 кВ ПрАТ «Рівнеобленерго».

Головною метою цих заходів є підвищення якості надання послуг споживачам електричної енергії, підвищення енергоефективності окремих енерговузлів, приведення показників якості електричної енегії у відповідність до вимог нормативних документів, забезпечення належного технічного стану енергооб’єктів ПрАТ «Рівнеобленерго» шляхом їх модернізації, реконструкції та повної заміни зношених елементів.

Зауважень та пропозицій від органів державної влади, місцевого самоврядування та громадськості до Плану не надходило.

Присутні на обговоренні, а серед них – уповноважений представник Рівненської ОДА, директор департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності Рівненської ОДА Пшеюк В.Л., заступник начальника з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату Рівненської обласної ради Осіпчук І.І., старший державний інспектор з енергетичного нагляду інспекції Держенергонагляду в Рівненській області Шадий А.І. та представники громадськості підтримали запропонований проект «Плану розвитку системи розподілу ПрАТ «Рівнеобленерго» з 2020 до 2024 року».

Після відкритих обговорень План погоджується в НКРЕКП, НЕК «Укренерго» та Міністерстві енергетики та вугільної промисловості.

Детальніше з документом та протоколом засідання можна ознайомитися на офіційному сайті ПрАТ «Рівнеобленерго».

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі