Підтримуємо наших військових, віримо у ЗСУ та перемогу!

Голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергій Невмержицький передав 45 бронекомплектів нашим військовослужбовцям. До кожного комплекту амуніції входить захисний бронежилет IV ступеня захисту та кевларовий шолом. Вартість кожного переданого військовим ЗСУ комплекту перевищує 22 тисячі гривень. Загальна вартість партії бронеодягу – близько 1 млн. грн. Вся амуніція сертифікована і перевірена.
Під час передачі амуніції голові правління за патріотичну, свідому та соціально відповідальну позицію подякував голова Рівненської ОВА Віталій Коваль: «Це не перший і, переконаний, не останній приклад взаємодії соціально відповідального бізнесу з оборонним сектором області».

Своєю чергою Сергій Невмержицький пообіцяв, що ПрАТ «Рівнеобленерго» не зменшуватиме темпів допомоги захисникам нашої Батьківщини.
Це під час свого нещодавнього візиту на Рівненщину підтвердив латвійський інвестор, один з акціонерів групи компаній VS Energy, що володіє «Рівнеобленерго» Вілі Дамбінс: «Ми завжди відстоювали проукраїнську позицію. Наша підтримка Збройних сил України оцінюється в десятки мільйонів гривень. Ми прагнемо й надалі підтримувати громадян та Збройні сили України».
Разом до перемоги!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі