Підтримуємо енергетичний фронт!

Для цього продовжуємо інвестувати в оновлення електромереж та обладнання, дбаючи про надійність електропостачання наших споживачів.

Триває реконструкція електромереж 0,4 кВ у Сарненському, Дубенському та Рівненському районах. На цьому етапі реалізації заходів інвестиційної програми буде реконструйовано понад 15 км повітряних ліній – з заміною електроопор, технічним переоснащенням мережі самоутримним ізольованим проводом, встановленням нових трансформаторних підстанцій.

Ці роботи дозволять суттєво підвищити якість електропостачання сотням споживачів та знизити аварійність в мережах.

Також тривають роботи з реконструкції на одній з підстанцій обласного центру, від якої заживлені чотири медустанови, торгівельні центри та житлові мікрорайони Ювілейний та Боярка, частково Тинне та Обарів.

Тут відбувається заміна комірок 10 кВ на сучасні, з вакуумними вимикачами. Також в планах ремонт та утеплення приміщення підстанції.

Зазначені роботи спрямовані на поліпшення технічного стану електричних мереж, забезпечення надійності та якості розподілу електричної енергії споживачам, безперервність надання послуг, зменшення кількості і тривалості перерв в електропостачанні та сприятимуть розвитку навколишніх територій.

«Темпи робіт, що зараз проводяться, через російську агресію не відповідають запланованому. Втім, намагаємося робити усе, щоб, по можливості, реалізувати проєкти передбачені інвестпрограмою на 2022 рік,» – розповів голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Невмержицький С.М.

Віримо, що після перемоги наша держава стане ще більш квітучою, красивою, модерновою – НАЙКРАЩОЮ.

Дякуємо ЗСУ за те, що наближають цей день!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі