Підтримуємо економіку, підтримуємо наших захисників!

ПрАТ «Рівнеобленерго», як соціально відповідальне підприємство, чітко дотримується законодавчих норм та зобов’язань, узятих перед працівниками та державою.
Ми усвідомлюємо, наскільки важливою є вчасна сплата податків у військовий час для наближення Перемоги, належного фінансування Збройних сил України, інших військових формувань, утворених відповідно до законів України, а також для вирішення гуманітарних, соціальних та інших потреб українців.
Зважаючи на необхідність рівномірного наповнення державного бюджету під час воєнного стану та на прохання ДПС України, ПрАТ «Рівнеобленерго»  перерахувало 3 мільйони гривень податків авансом. Цю суму наше товариство мало сплатити до 20 серпня, натомість сплатило зараз.
Група компаній VS Energy, що об’єднує в єдиній системі управління групу з п’яти енергорозподільних підприємств-операторів систем розподілу, в тому числі і «Рівнеобленерго», продовжуватиме всіляко допомагати ЗСУ, сприяти підтримці державності, суверенітету, демократичному розвитку суспільства та економіки України.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі