НКРЕКП встановила тарифи на послуги з розподілу електричної енергії для ПрАТ «Рівнеобленерго»

9 грудня 2020 року на засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг було прийнято постанову «Про встановлення тарифів на послуги з розподілу електричної енергії ПрАТ «Рівнеобленерго» із застосуванням стимулюючого регулювання»

Згідно з постановою, тарифи на послуги з розподілу для 1 класу напруги становитимуть 150,21 грн/МВт*год (без ПДВ), для 2 класу напруги – 926,21 грн/МВт*год (без ПДВ).

Постанова набирає чинності з 1 січня 2021 року, але не раніше дня, наступного за днем її оприлюднення на офіційному вебсайті НКРЕКП.

Варто зауважити, що прийняттю постанови передували відкриті слухання, отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб. Протягом визначеного періоду до НКРЕКП надходили звернення від заявників, профспілкових організацій, місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Рівнеобленерго стало одним з 25 операторів системи розподілу, яким було встановлено тарифи із застосуванням стимулюючого регулювання.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі