Навчений – значить підготовлений

Цього тижня на базі Здолбунівського та Млинівського РЕМ проходили спільні практичні навчання з надзвичайниками. Енергетики ПрАТ «Рівнеобленерго» спільно з працівниками Головного управління ДСНС в Рівненській області  відпрацьовували спільні дії під час умовного займання на енергооб’єктах – ПС 35/10 «Здолбунів. Місто» та «Млинів».

Вчилися не лише реагувати на загрози, що виникли, а й попереджати їх, евакуювати умовних потерпілих, взаємодіяти при виникненні надзвичайних ситуацій, пов’язаних з відключенням об’єктів електричних мереж, порушенні електропостачання населених пунктів і об’єктів життєзабезпечення населення. Тренування проходили на території підстанцій та у диспетчерській.

Також, співробітники Служби порятунку перевірили особливості систем протипожежного захисту, зовнішнього і внутрішнього протипожежного водопостачання, забезпечення та справність первинних засобів пожежогасіння, відповідність шляхів евакуації нормативним документам та забезпечення пожежної безпеки на об’єктах в цілому.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі