Наші вартові світла продовжують повертати електропостачання херсонцям на Бериславщині

Наразі відбувається вже сьома вахта на Херсонщині бригад ПрАТ «Рівнеобленерго», які відновлюють електропостачання населених пунктів у Бериславському районі. Роботи розпочалися на початку жовтня 2022 року. Відновлення пошкоджених електромереж виконують дві бригади майстрів та електромонтерів Млинівської, Дубенської експлуатаційних дільниць та бригада служби високовольтних ліній у загальній кількості 23 чоловіки. В роботі задіяні 8 одиниць техніки ПрАТ «Рівнеобленерго».
За цей час проводилися ремонтні роботи на 80 км пошкоджених ПЛ 35 кВ, що дозволило ввести в роботу 7 підстанцій 35\10 кВ «Високопілля», «Осокорівка» «Біляївка», «Піонер», «Борозенське», «Нова Кубань», «Хрещенівка». Таким чином, з жовтня, роботи, проведені персоналом ПрАТ «Рівнеобленерго» спільно з саперами, дозволили відновити електропостачання, якого херсонці не бачили місяцями, у 36 населених пунктів південного краю
В розподільних мережах 0,4-10 кВ наші бригади проводили роботи у населених пунктах Борезенське, Нововознесенське, Архангельське, Високопілля, Кучерське, Садок, Зарічне, Біляївка.
ПрАТ «Рівнеобленерго» забезпечує працівників спецтехнікою, пальним, засобами індивідуального захисту, інструментом, харчуванням.
З відновленням електропостачання у села Херсонської області повертаються і люди. Якщо до появи енергетиків в селах мешкає лише декілька родин, після проведення ремонту понівечених ворогом мереж сюди масово повертаються місцеві жителі аби ремонтувати та відбудовувати своє пошкоджене майно, – розповідають електромонтери ПрАТ «Рівнеобленерго».
Крім того, відновлення електропостачання – це і відновлення водо-, газопостачання, роботи магазинів, соціальних закладів. Тому без перебільшення: наші енергетики повертають на Херсонщину життя.
Наші ремонтні бригади і надалі продовжують відбудову електромереж південного краю України!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі