Наша сила в людяності та підтримці одне-одного!

На адресу ПрАТ «Рівнеобленерго» надійшла подяка від колективу Спеціальної школи № 2 в смт Клевань. У закладі здобувають освіту 86 учнів з з особливими освітніми потребами. Зокрема, із порушеннями інтелектуального розвитку, розладами спектру аутизму, синдромом Дауна. Дітки з різних куточків нашої області, від дошкільного віку і до старшої школи, тут проживають, навчаються, отримують турботу та догляд високопрофесійного персоналу, соціально-психологічний та корекційний супровід, підготовку до дорослого життя.
Зрозуміло, що наявність світла і тепла у закладі – обов’язкова умова його функціонування, комфортного перебування тут діток.
На осінніх канікулах частина приміщень школи залишилася без світла. Під час вирішення проблеми директором закладу Марією Завадською з’ясувалося, що встановлення місця пошкодження кабельної мережі, яке і спричинило знеструмлення, неможливе без залучення спеціальної технічної лабораторії. Для закладу витрати на лабораторію та проведення ремонтних робіт, особливо в умовах воєнного стану, стали відчутною сумою коштів. Тож Марія Ярославівна звернулася до нашого підприємства. Адміністрацією товариства було вирішено забезпечити виконання робіт коштом Рівнеобленерго, що і було зроблено у стислі терміни.
Тож, коли вихованці школи повернулися на навчання після канікул, усі затишні приміщення освітньої установи були вже з освітленням.
Марія Завадська від імені колективу освітян подякувала енергетикам за доброту та підтримку, допомогу у створенні гідних умов для утримання та проживання у пансіоні закладу його вихованців.
Своєю чергою, голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергій Невмержицький подякував працівникам школи за їхню небайдужість, зусилля, педагогічну майстерність у вихованні діток з особливими освітніми потребами та пообіцяв і в подальшому надавати допомогу закладу у випадку виникнення проблем з електропостачанням.
Відтепер голова правління користуватиметься вишуканим подарунком -щоденником, обкладинку якого з душею та старанністю було розшито бісером ученицею 10-Б класу школи у Клевані Котух Маргаритою.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі