Наповнюємо бюджет – наближаємо перемогу

Наповнення бюджету, сумлінна сплата податків – це додаткові сили від бізнесу для нашої держави у протистоянні російському вторгненню.
ПрАТ «Рівнеобленерго», усвідомлюючи свою величезну відповідальність щодо забезпечення надійного тилу нашим захисникам, підтримки держави в умовах війни продовжує сумлінно виконувати взяті на себе зобов’язання зі сплати податків.
ПрАТ «Рівнеобленерго» у 2022 році сплатило понад 335 млн. 838 тис. грн податків до бюджетів усіх рівнів. З них понад 138 млн. 110 тис. грн сплачено до бюджету Рівненської області.
«Економічний фронт є життєво необхідним поряд із воєнним фронтом, адже обов’язок відповідального бізнесу – забезпечення повноцінного функціонування держави в умовах війни. Наші захисники наближають перемогу на полі бою, ми ж працюємо на своїх робочих місцях, сумлінно сплачуємо податки, аби наші громади розвивалися, діти могли навчатися, міста і села – відбудовуватися», – зазначив голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергій Невмержицький.
Нагадаємо, компанія на постійній основі допомагає ЗСУ. З початку великої війни ПрАТ «Рівнеобленерго» скерувало для допомоги нашим оборонцям понад 14 млн грн.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі