Наповнюємо бюджет країни, працюємо задля перемоги!

Наповнення бюджету, сумлінна сплата податків – це додаткові сили від бізнесу для нашої держави у протистоянні російському вторгненню та наближення перемоги.
«Забезпечення стабільного наповнення бюджету є надзвичайно важливим питанням у воюючій країні, яка тримає героїчну оборону, потребує коштів для наших захисників, для нашої перемоги. Водночас сплата податків – це не лише підтримка нашої армії, економіки країни, це ще й інвестиція у наше майбутнє, у відбудову та розвиток нашої країни», – зазначає голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергій Невмержицький.
ПрАТ «Рівнеобленерго», усвідомлюючи свою величезну відповідальність щодо забезпечення надійного тилу нашим захисникам, підтримки держави в умовах війни продовжує сумлінно виконувати взяті на себе зобов’язання зі сплати податків.
У 2023-му році ми сплатили понад 266 млн. 400 тис. грн податків та зборів до бюджетів усіх рівнів. З них понад 91 млн. 500 тис. грн сплачено до бюджету Рівненської області. Сума сплаченого військового збору перевищує 5 млн. 200 тис. грн.
Нагадаємо, компанія на постійній основі допомагає ЗСУ. З початку великої війни ПрАТ «Рівнеобленерго» скерувало благодійної допомоги нашим оборонцям на понад 17 млн грн.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі