Нам дякують за якісну роботу

На адресу ПрАТ «Рівнеобленерго» надійшла подяка від мешканця с. Острожець Євгенія Борисовича Поліщука. Євгеній Борисович висловив подяку працівникові Рівнеобленерго Кобильчаку Олександру Івановичу, майстру Млинівського РЕМ у с. Острожець, за утримання в належному стані ліній елетропередачі, своєчасне обрізування гілок дерев, що можуть становити небезпеку та спричиняти аварійні вимкнення, уважне ставлення до запитів людей, через господарства яких проходять лінії.

У листі також зазначено: Олександр Іванович проводить регулярні профілактичні огляди і роботи.

Тож Євгеній Борисович висловив подяку майстру також за негайне реагування на сигнали про аварійні ситуації, в ліквідації яких Кобильчак О. І. бере особисту участь, даючи приклад відповідальної і швидкої роботи членам бригади, скорочуючи таким чином до мінімуму час вимушеного відключення електропостачання.

Дякуємо за добрі слова нашому споживачеві. Сподіваємося на співпрацю з усіма власниками територій, на їхнє розуміння необхідності утримання в належному стані зелених насаджень поблизу електромереж, спільне з енергетиками чищення від порослі охоронних зон повітряних ліній.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі