Найбільша багатодітна родина в Україні заколядувала для енергетиків

На ПрАТ «Рівнеобленерго» завітали сімнадцятеро діток родини Біруків з Великого Олексина. Сімейний гурт колядує енергетикам щороку і як зауважив Голова правління С.М.Невмержицький «без їхнього привітання ми вже і не уявляємо різдвяних свят».

Юні артисти представили унікальну різдвяну програму – вірші та колядки під живий музичний супровід. Майстерне та душевне виконання вихованців багатодітної родини, пронизане любов’ю до ближніх, до традицій та звичаїв  рідної України, розчулило усіх присутніх працівників «Рівнеобленерго».

Родинний хор цьогоріч збільшився. Адже, на одного вихованця зросла у 2018-му році і родина Біруків. Нагадаємо, подружжя виховує двадцять одну дитину – восьмеро – діти Оксани та Олександра Біруків, решта 13 – сироти. Четверо дітей – вже повнолітні та одружені. В Оксани з Олександром минулого року народився ще один онук. Тепер у Біруків їх троє. Родині  присвоєно статус найбільшої сім’ї в Україні, оскільки на вихованні у батьків 17 неповнолітніх дітей.

Діти пообіцяли, що наступного року знову завітають на «Рівнеобленерго» вже з новою різдвяною програмою. Енергетики, як завжди з подарунками, чекатимуть на їхнє привітання!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі