«Надана допомога – це не просто матеріальні цінності»

Енергетики Рівненщини відправили чергову допомогу на Херсонщину
Цими вихідними у постраждалі від підтоплення через підрив росіянами Каховської ГЕС громади Херсонської області вирушив черговий вантаж з Рівненщини.
Цього разу на південь попрямували майже тисяча листів шиферу для облаштування покрівель у пошкоджених водою будівлях херсонців.
Загальна вартість вантажу – майже 400 тисяч гривень. Закупівлю таких необхідних для відновлення південного краю матеріалів забезпечили енергетичні компанії Рівненської, Чернівецької, Одеської та власне Херсонської області.
Це вже другий вантаж з матеріалами для осушування та проведення будівельно-відновлювальних робіт, що відправили з Рівненщини на Херсонщину, реагуючи на конкретні потреби підтоплених громад. Минулого разу відправили дизельних теплових гармат, плит OSB, шиферу, інвентаря на суму понад 700 тисяч гривень.
На адресу нашого товариства та його голови Невмержицького С.М. надійшла подяка від Херсонської обласної військової адміністрації. У листі зазначається, що завдяки команді ПрАТ «Рівнеобленерго» було відновлено електричні мережі, знищені внаслідок бойових дій та надано благодійну допомогу Чорнобаївській, Білозерській та Дар’ївській територіальним громадам:
«Це суттєва допомога, що дасть змогу потроху повертатися до звичайного життя, забезпечуючи базові потреби людей, які пережили багато лиха. Хочемо ще раз подякувати за чуйність і небайдужість до чужої біди. Надана допомога – це не просто матеріальні цінності, це неабияка підтримка та надія на краще»
Разом до перемоги!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі