Наближаємо перемогу разом з ЗСУ та усією Україною!

З першого дня російського вторгнення на територію нашої держави увесь майже 2-тисячний колектив ПрАТ «Рівнеобленерго» долучається до допомоги рідній українській армії, силам територіальної оборони, внутрішньопереміщеним особам. Загалом за понад два місяці повномасштабних військових дій на потреби армії було скеровано майже 12 мільйонів гривень, з врахуванням фінансової та матеріальної допомоги, що надавалася ще з 2014 року, ця сума становить 12 млн. 800 тис. грн.
Швидко оговтавшись від шокуючої звістки про напад агресора, нашим персоналом було забезпечено огляд та охорону об’єктів енергетичної інфраструктури, було посилене цілодобове чергування, забезпечено функціонування укриттів дільниць, збільшено резерв пального та матеріалів – для стабільної роботи енергосистеми Рівненщини в умовах воєнного стану та негайного реагування на можливі пошкодження та руйнування енергооб’єктів внаслідок бойових дій.
Усі підрозділи ПрАТ «Рівнеобленерго» мобілізувались на допомогу нашим захисникам – вже 24 лютого Рівнеобленерго передало Володимирецькій теробороні перший транспортний засіб. Усього на потреби різних підрозділів ЗСУ підприємством було передано 31 одиницю транспорту загальною вартістю 3 121 281 грн, а також 1,5 тони паливно-мастильних матеріалів вартістю 64,5 тисячі гривень.
В кожному районі Рівненщини нашими працівниками було електрифіковано 87 оборонних об’єктів, в тому числі – блокпостів. Їх облаштування для підсилення північних кордонів нашої держави – це не лише допомога безпосереднім виконанням робіт енергетиками, а й матеріали, подекуди і відшкодування вартості електричної енергії. Енергетики товариства долучалися також до налаштування сирен оповіщення, підключення до електромереж укриттів, важливих інфраструктурних та військових об’єктів.
ПрАТ «Рівнеобленерго» не оминуло увагою жодне звернення наших оборонців: допомогли оргтехнікою, закупівлею амуніції та військових аксесуарів, продуктами харчування, засобами гігієни та одноразовим посудом – на потреби тероборони та військкоматів Рівненської області виділили 412 тисяч гривень.
Окрім цього, двічі з часу російського вторгнення ПрАТ «Рівнеобленерго» перераховувало кошти для підтримки ЗСУ на спецрахунок Національного банку України – загалом 6 млн. 400 тис. грн та у Благодійний Фонд «Повернись живим» – 600 тис. грн.
Розуміємо наскільки важливим для забезпечення життя та здоров’я наших оборонців на передовій є захисне обмундирування. Вже декілька партій бронеодягу на загальну суму майже 1 млн. 200 тис. грн. було передано Рівненській ОВА для подальшого розподілу серед підрозділів ЗСУ. Намагаємося забезпечувати захисною амуніцією і наших працівників, які зі зброєю в руках боронять рідну землю: 98 енергетиків Рівнеобленерго мають честь служити у ЗСУ.
ПрАТ «Рівнеобленерго» відгукнулося на біду наших колег-енергетиків із Запорізької, Київської, Луганської, Донецької областей – четверо осіб з числа ВПО наше підприємство забезпечило робочими місцями. Також, зважаючи на необхідність підтримки біженців зі сходу та півдня нашої держави, рівненські енергетики оперативно забезпечили підключення електропостачання будівель для проживання внутрішньо переміщених осіб на Сарненщині та Млинівщині.
Колектив Рівнеобленерго не зміг залишитися осторонь відбудови тих регіонів, по яких ворог вдарив найсильніше – майже 2 тони продуктів харчування було відправлено для колег з Чернігівобленерго аби підтримати найнеобхіднішим тих, хто відновлює знищені російськими окупантами електромережі.
Водночас рівненські енергетики тричі відновлювали пошкоджені внаслідок бойових дій енергооб’єкти на території нашого краю – роботи проводилися у максимально стислі терміни аби мінімізувати незручності абонентів.
Неймовірну зібраність і силу духу проявили наші працівники як волонтери: долучаються до плетіння захисник сіток, донорства, закупівлі засобів захисту, медикаментів, постільної білизни для медзакладів, де проходять лікування та реабілітацію поранені військові – лише за перший тиждень збройної агресії наш колектив зібрав понад 77 тисяч допомоги для місцевої тероборони та волонтерських штабів
Темпи нашої допомоги оборонцям територіальної цілісності та суверенітету рідної України не скорочуються: на черзі підготовка до закупівлі ПрАТ «Рівнеобленерго» чергової партії захисного обмундирування. Ми згуртовані та єдині з вояками ЗСУ, усією Україною у щоденному наближенні нашої перемоги над російським агресором!
Обов’язково спільними зусиллями вистоїмо та переможемо! Слава Україні!
Пресслужба ПрАТ «Рівнеобленерго».

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі