На ПрАТ «Рівнеобленерго» побував наш європейський інвестор

Віліс Дамбінс, один із європейських акціонерів групи компаній VS Energy, що об’єднує в єдиній системі управління групу з п’яти енергорозподільних підприємств-операторів систем розподілу, в тому числі і ПрАТ «Рівнеобленерго», ознайомився з функціонуванням енергосистеми регіону.

Голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергій Невмержицький та директор з розвитку електричних мереж Ігор Красінський ознайомили пана Дамбінса зі схемою високовольтних мереж Рівненщини, роботою департаменту диспетчерського керування, продемонстрували нещодавно реконструйовані енергооб’єкти, чергову партію бронеодягу, яка готується до відправки нашим захисникам на передову, розповіли про готовність до швидкого реагування на виклики, пов’язані з російською збройною агресією.

Своєю чергою латвійський акціонер запевнив, що і надалі група компаній VS Energy усіляко сприятиме наданню допомоги для захисту України, подальшій співпраці з військовими адміністраціями, волонтерськими організаціями та місцевими громадами, задля нашої спільної перемоги.

Адже, станом на середину червня допомога групи компаній бройним силам України, територіальним громадам, військовим адміністраціям та волонтерським організаціям перевищує 60 млн. грн.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі