На адресу «Рівнеобленерго» надійшла подяка з Тучина

Автором листа є А.П. Велесик: «Дякуємо за якісно проведену роботу щодо заміни лінії електропередач по вул. Воскодавська у с.Тучин Гощанського району», – йдеться у повідомленні, що надійшло на адресу ПрАТ «Рівнеобленерго».

Саме у Тучині завершуються роботи з облаштування розвантажувальної підстанції та реконструкції майже 3,5 км повітряних ліній 0,4 – 10 кВ. Роботи від початку серпня 2018 р. виконуються згідно з інвестиційною програмою ПрАТ «Рівнеобленерго» і наближаються до завершення. Підвищення якості електропостачання відчують не лише мешканці вул. Воскодавська, а й прилеглих територій – цьому сприятиме поява нової розвантажувальної підстанції потужністю 160 кВа.

Як відзначив Тучинський сільський голова В.М. Кирильчук: «Подяка за роботу енергетиків доречна. Адже до їх проведення селяни частенько скаржилися на низьку напругу».

Тож, коли енергетики розпочали реконструкцію, мешканці Тучина з розумінням поставилися до відімкнень електроенергії, без яких покращення ситуації було б неможливим.

Зауважимо, що найближчим часом у Гощанському районі буде модернізовано чотири повітряні лінії – дві у Гощі, ПЛ-0,4 у с. Мощони та згадані мережі у с. Тучин.

Загалом до кінця 2018 року на Рівненщині планується реконструювати самоутримним ізольованим проводом понад 120 кілометрів повітряних електромереж.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі