Млинівським енергетикам подякували за роботу в складних погодних умовах

На адресу ПрАТ «Рівнеобленерго» надійшла подяка від Кораблищенського старостинського округу Млинівської селищної ради від громади села Радів.
Громада висловила вдячність працівникам Млинівського РЕМ за оперативне відновлення електропостачання села Радів під час складних погодних умов та враховуючи важкодоступність трансформаторної підстанції.
Варто зауважити, що внаслідок зливових дощів спецтехніка енергетиків не могла дістатися до ТП-67, що опинилася у зоні підтоплення. Це унеможливлювало проведення робіт з відновлення електропостачання мешканцям села. У співпраці з місцевим фермерським господарством керівництвом Млинівського РЕМ було знайдено спосіб забезпечити доїзд людей і техніки – як тільки дістатися до трансформаторної підстанції стало можливим – роботи були оперативно проведені, електропостачання споживачам було відновлене.
У листі від Кораблищенського старостинського округу висловлено подяку майстру з ремонту устаткування Михайлюку Ю.В., електромонтерам Котузі П.К., Тимощуку В.В., машиністу бурильно-кранової самохідної машини Череху І.В. Особлива подяка в листі висловлена головному інженеру Млинівського РЕМ Пуньці Михайлу Васильовичу.
ПрАТ «Рівнеобленерго» та увесь наш персонал завжди готові до співпраці з громадами, до забезпечення надійного розподілу електричної енергії, навіть в складних погодних умовах.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі