Маленькі справи, що мають велику силу!

На ПрАТ «Рівнеобленерго» завітали Соломійка Богатько-Давидюк з мамою. Попри невимовну втрату родини – у листопаді, захищаючи нашу Батьківщину загинув тато дівчинки, Соломійка випромінює тепло і щирість – вона бавилася біля новорічної красуні у холі підприємства, роздивлялася чарівних різдвяних гномів і уявляла, що їхня дружня родина зібралася біля ялинки з подарунками від Святого Миколая.
Дівчинка прийшла з подякою колективу ПрАТ «Рівнеобленерго», що долучився до шляхетної ініціативи БФ «Гарна Справа» зі збору коштів для різдвяних подарунків дітям полеглих Героїв Рівного. Це сини та доньки наших захисників, які цього року вперше зустрічають Новий рік та Різдво без батька, а також діти Героїв Небесної Сотні та загиблих в АТО.
Радісна усмішка і щирий інтерес, з яким дівчинка відреагувала на подарунок у відповідь – ляльку LOL – це те заради чого ми і робимо маленькі справи, що мають велику силу!
На фото голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергій Невмержицький спілкується з Соломійкою – вона трошки засоромилася, а отримавши ляльку, з захопленням почала розглядати коробку і розпитувати скільки суконь у її нової LOL.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі