Команда Рівнеобленерго – срібний призер кубку області з футзалу.

Команда ПрАТ «Рівнеобленерго» стала однією з чотирьох команд, що вийшли до пів фіналу Кубку голови Рівненської ОДА, присвяченого 30-річчю Незалежності нашої держави.
Зокрема, з 17 команд з усієї області до півфіналу вийшли колективи ПрАТ «Рівнеобленерго», АТ «Рівнегаз», ГУ ДСНС у Рівненській області і ГУ Нацполіції у Рівненській області.
Ігри за перемогу у турнірі пройшли 18 червня. Футболістам Рівнеобленерго довелося зустрітися на полі з надзвичайно сильним противником – гравцями АТ «Рівнегаз». Гра була напруженою, команди не поступалися ініціативою одна-одній. Тож футбольний поєдинок завершилася рахунком 1:1.
Саме тому переможець визначився в ході хвилюючої та напруженої серії післяматчевих пенальті – наша команда перемогла і вийшла у фінал з рахунком 6:5. В подальшому за перемогу у турнірі змагалися наші гравці та футзалісти-надзвичайники. В результаті запеклої гри перше місце у фіналі здобула команда ГУ ДСНС в Рівненській області. Команда ПрАТ «Рівнеобленерго» отримала срібний кубок. Його команді вручив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, побажавши нашим гравцям зібратися з силами до наступного турніру та здобути перемогу!
Таким чином І місце в Кубку області серед команд ОТГ, міських та сільських рад, трудових колективів посіла команда ГУ ДСНС в Рівненській області
ІІ місце – команда ПрАТ «Рівнеобленерго»
ІІІ місце – ГУ Нацполіції в Рівненській області
IV місце – АТ «Рівнегаз».
Нових перемог нашим гравцям у подальшому!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі