Керівництво Володимирецького РЕМ у журі Всеукраїнського конкурсу

Саме за авторитетною думкою до начальника Володимирецького РЕМ Стовби В.О. та головного інженера Куца Д.О. звернулися організатори відбіркового регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності WorldSkills Ukraine-2019.

Їх запросили у журі конкурсу у компетенції «Електромонтажні роботи».

Василь Олексійович та Денис Олегович 27 листопада на базі Володимирецького вищого професійного училища № 29 оцінювали роботу учнів семи професійно-технічних навчальних закладів Рівненської області – саме від їхньої думки залежало, який заклад представлятиме наш регіон під час наступного етапу Всеукраїнського конкурсу.

У відбірковому етапі змагалися учні Володимирецького, Сарненського, Клеванського, Рокитнівського, Корецького, Рівненського професійних ліцеїв та технічного коледжу НУВГП.

Критеріями оцінювання були дотримання вимог охорони праці та підготовка до виконання та закінчення електромонтажних робіт.

Як зауважив начальник Володимирецького РЕМ Стовба В.О., досвід участі у журі неоціненний, як і спілкування з молодими людьми, що здобувають кваліфікацію електрика – адже майбутні випускники вказаних навчальних закладів вже незабаром мають шанс долучитися до професійної команди ПрАТ «Рівнеобленерго».

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі