Керівництво «Рівнеобленерго» поінформувало обласних депутатів щодо енергозабезпечення населених пунктів області

Зокрема, Голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергій Невмержицький дав вичерпну інформацію під час засідань депутатських комісій щодо проблемних питань, якими цікавилися обранці.

Депутати

Як повідомив Голова правління, цьогоріч на ремонт електромереж Рівненщини було передбачено 33 млн.грн. Проте, згідно з планами Товариства до кінця цього року на ремонтні роботи буде витрачено 44 мільйони. Серед масштабної роботи, яку провели працівники Товариства, було задоволено і понад п’ять десятків скарг, що надходили з різних районів області, та депутатських запитів. Це заміна електроопор, встановлення розвантажувальних підстанцій, капітальні ремонти повітряних електромереж, трансформаторних підстанцій, чистка трас повітряних ліній, будівництво нових ліній. Внаслідок цих робіт причини незадовільного електропостачання були усунуті.

Сергій Невмержицький зауважив, що плани на майбутнє щодо покращення якості електропостачання в області не менші. Він наголосив, що Інвестпрограма «Рівнеобленерго» на наступний рік, яка подана на затвердження у НКРЕКП, становить 111 млн. гривень. Для порівняння у 2013-му вона була утричі меншою. Отже, щороку суми на реконструкцію електромереж та обладнання суттєво зростають, а разом з ними зростає і надійність електропостачання.

Депутати Рівненської облради залишилися задоволеними результатами роботи «Рівнеобленерго» і рекомендували зняти питання з розгляду сесії облради.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі