Інвестиційна програма ПрАТ «Рівнеобленерго» на 2019 рік схвалена НКРЕКП однією з перших в Україні

26 лютого ПрАТ «Рівнеобленерго» отримало схвалений план будівництва, реконструкції, модернізації мереж та обладнання для підвищення рівня надійності електропостачання на Рівненщині. При формуванні інвестиційної програми, яку схвалила Національна комісія з державного регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, було враховано пропозиції, отримані під час громадських обговорень. Також документ був підтриманий Рівненською облдержадміністрацією та обласною радою. Зокрема, напередодні на представленні проекту інвестпрограми у НКРЕКП був присутній голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук, який у своєму виступі висловив підтримку проекту та відзначив гарну та плідну співпрацю органів влади з «Рівнеобленерго» щодо поліпшення якості електропостачання в області.
Отже, на реалізацію запланованого енергетиками у 2019 році буде використано майже 100 мільйонів гривень, левова частка, з яких – кошти саме на оновлення мереж.
Загалом до кінця року буде реконструйовано 103 км ПЛ-0,4 кВ у майже всіх районах Рівненської області.
Також інвестиційною програмою передбачено будівництво та реконструкцію шести розподільних трансформаторних підстанцій 10/0,4кВ у м. Рівне, Дубровицькому, Рокитнівському, Острозькому та Рівненському районах, реконструкцію кабельних мереж у Радивилові та Сарнах, масштабну реконструкцію підстанції 110/10 «Південна» у м. Рівне.
Крім того, заходами інвестпрограми передбачена подальша заміна приладів обліку населення на багатотарифні лічильники з модулем дистанційного зчитування, які автоматично передаватимуть показники лічильника. У 2019-му передбачається проведення заміни понад 8,5 тисяч лічильників.
Усі роботи, передбачені інвестиційною програмою, покликані покращити якість, надійність та безпеку електропостачання і будуть виконані до кінця 2019 року.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі