Інвестуємо у реконструкцію та підготовку енергетичної інфраструктури Рівненщини до опалювального сезону

ПрАТ «Рівнеобленерг» робить усе можливе для надійної роботи енергосистеми області в опалювальний період. Персонал компанії обслуговує та ремонтує електрообладнання підстанцій, розподільчих пунктів, повітряні та кабельні мережі, здійснює чистку в охоронних зонах повітряних ліній.
Такі заходи допоможуть знизити аварійність та забезпечити успішне проходження сезону холодів.
Водночас на завершальній стадії реконструкція десяти розподільчих пунктів у трьох районах Рівненщини. На фото – завершення реконструкції РП у Рівненському районі.
Також завершуються роботи з реконструкції на підстанції 110/10 кВ у обласному центрі та ПС 35/10 у Сарненському районі.
Крім того, завершено роботи з технічного переоснащення самоутримним ізольованим проводом 19 км ПЛ-0,4 кВ.
Зазначені роботи спрямовані на поліпшення технічного стану електричних мереж, забезпечення надійності та якості розподілу електричної енергії побутовим споживачам та підприємствам Рівненщини, зменшення кількості і тривалості перерв в електропостачанні, – а значить, на більш впевнене проходження сезону холодів.
«Ми усвідомлюємо, що в нинішніх умовах воєнного стану, опалювальний сезон буде непростим, і тому готуємося до нього з підвищеною відповідальністю, робимо усе можливе, щоб підготувати мережі та забезпечити стабільним електропостачанням мешканців Рівненської області. На це наразі спрямовуємо всі фінансові та технічні ресурси та віримо у швидку перемогу, завдяки нашим ЗСУ», – зазначив голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Невмержицький С.М.
Своєю чергою Віліс Дамбінс, один з акціонерів групи компаній VS Energy, що володіє п’ятьма енергорозподільчими підприємствами України, серед яких і ПрАТ «Рівнеобленерго», підкреслив: «Я впевнений у перемозі України. Тому кожен у нашій компанії буде пришвидшувати цю перемогу всіма доступними способами!»

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі