Готуємося до зими, інвестуємо в реконструкцію мереж та обладнання!

Завершено підготовку до реконструкції підстанції 10/0,4кВ в центральній частині міста, що здійснюється в рамках інвестпрограми ПрАТ «Рівнеобленерго», затвердженої Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.
Поряд з РП, яка буде реконструюватися, встановлено тимчасову підстанцію, яка живить численних споживачів у центрі Рівного аби жоден з них не відчув незручності від проведення робіт.
Для цього електромонтерами Рівненської міської дільниці з експлуатації розподільних мереж було виведено усі кабельні мережі. Також було знеструмлено обладнання на РП для безпеки проведення робіт, що триватимуть до кінця жовтня.
Саме сьогодні тут розпочинається демонтаж старого обладнання та реконструкція, завдяки якій рівняни, що мешкають та працюють на вулицях Валерія Опанасюка та Дорошенка, будуть забезпечені надійним електропостачанням – новітні засоби диспетчерського та технологічного управління дозволять швидше реагувати та відновлювати електропостачання у випадку аварійних ситуацій, попереджати їх виникнення.
На РП буде замінене застаріле і фізично зношене трансформаторне обладнання, комірки 10 та 0,4 кВ в комплекті з вакуумними вимикачами та новим релейним захистом. Також буде осучаснений фасад підстанції.
Аналогічні роботи з реконструкції трансформаторних підстанцій проводяться зараз у Тучині на Гощанщині, Здолбунові та Дубно.
Як розповів голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Невмержицький С.М.:
«Модернізація електрообладнання та мереж в рамках інвестиційної програми – один з  важливих елементів підготовки нашого Товариства до роботи в умовах осінньо-зимового періоду, можливого дефіциту вугілля та газу в країні та очікуваного збільшення навантаження на електромережі. Сподіваємося, що комплексна підготовка, яку ми проводимо, допоможе успішному проходженню опалювального сезону та забезпеченню комфорту населення».

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі