Голові правління «Рівнеобленерго» передали Подяку

Під час відзначення Дня Милосердя директор Рівненського навчально-реабілітаційного центру «Особлива дитина» Ольга Пєтух передала Сергію Невмержицькому Подяку від імені вихованців закладу «за активну співпрацю, багаторічну шефську допомогу, істинне співчуття та значний внесок у покращення умов освітнього процесу для дітей з особливими освітніми потребами».

Подяка

Директор установи наголосила на багаторічній підтримці з боку енергопостачальної компанії та пообіцяла, що особливі дітки вже традиційно виготовлять для «Рівнеобленерго» святкові листівки до Дня енергетика.

Зауважимо, що у «Особливій дитині» щороку проходить фестиваль «Ти – Зірка!», під час якого свої творчі таланти представникам міської влади, а також меценатам та благодійникам,  демонструють вихованці закладу.

Діти

Цьогорічний фестиваль проходив вже уп’яте, під гаслом: «Нас об’єднують музика і спів». Особливо приємно, що перше місце під час творчого конкурсу отримала донька працівниці «Рівнеобленерго» Лариси Козловської – Катерина.

Катя Козловська

П’ятикласниця надзвичайно щиро і проникливо виконала пісню Тіни Кароль «Україна – це ти!». Вітаємо переможницю! І побажаємо скорої зустрічі усім вихованцям центру на День святого Миколая!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі