Головам сільських рад Рівненського району нагадали про необхідність чистки повітряних ліній

Зустріч представників ПрАТ «Рівнеобленерго» та представників органів місцевого самоврядування пройшла у приміщенні Рівненської РДА. Актуальність теми як ніколи гостро постала після снігової негоди 4 – 5 лютого на Рівненщині. Тоді через необрізані в охоронних зонах повітряних ліній зелені насадження спричиняли аварійні вимкнення одночасно у кількох селах. Найбільше проблем було саме у Рівненському районі.

РДА

Тож, заступник директора технічного Олександр Лук’янюк та головний інженер Рівненського РЕМ Ярослав Величко нагадали про погоджені органами влади графіки проведення робіт з обрізання гілок та дерев, зауваживши, що у селах Антопіль, Біла Криниця, Оржів, Великий Житин та Обарів відповідні роботи не проводилися взагалі. Енергетики закликали керівників на місцях донести до власників зелених насаджень інформацію про  небезпеку, яку несе необрізана у їхньому господарстві гілка. Адже поряд з крадіжками та навмисним пошкодженням електрообладнання – це одна з головних причин аварійних знеструмлень.

Голови

Учасники зустрічі домовилися, що під час наступного етапу чистки – у березні – невиконання запланованого спільними зусиллями вдасться надолужити. Принаймні роз’яснювальну та організаційну роботу щодо розчистки трас сільські та селищні голови пообіцяли  у своїх населених пунктах провести.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі