Голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» взяв участь у погашенні нової марки, присвяченій енергетикам

«Воїни світла. Воїни добра» – марки під такою назвою 15 лютого погасили в рівненському відділенні «Укрпошти». Вони присвячені тим, хто знову і знову повертає світло і тепло в наші домівки, ремонтує дороги після обстрілів та деокупації, і тримає нас на зв’язку.
У заході за участю начальника Рівненської ОВА Віталія Коваля та представників комунальних підприємств краю взяв участь і голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергій Невмержицький.
В блоці, що вийшов у обіг саме 15 лютого – 5 марок М-номіналу, які прославляють сучасних героїв та їх професії: «Дорожники», «Зв’язківці», «Енергетики», «Водопостачальники» та «Газовики». Тираж випуску – 300 тисяч примірників.
Як зазначається у повідомленні Укрпошти випуск марок — це подяка та щиросердна присвята тим, хто 24/7 працює над відновленням пошкоджених об’єктів, завдяки кому у нас є можливість вмитися теплою водою, зігрітися вдома та приготувати запашну каву.
До слова, в плані НБУ щодо випуску пам’ятних та інвестиційних монет України на березень 2023 року зазначено карбування 5-гривневої монети «Країна супергероїв. Дякуємо енергетикам!» тиражем до 50 тисяч штук.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі