Ґарантоване електропостачання лише за 1 гривню!

Споживачі електричної енергії отримали унікальну можливість погасити борги з мінімальною банківською комісією! Завдяки сервісу ПриватБанку ви можете не лише перевірити наявність заборгованості за електричну енергію перед ПрАТ «Рівнеобленерго», але й оплатити її з комісією у розмірі 1 гривні – незалежно від суми боргу.

Як відомо, з 1 січня 2019 року Рівнеобленерго вже не виконує функцію постачання електричної енергії. Постачанням для побутових споживачів займається ТОВ «РОЕК», що визначений у Рівненській області постачальником універсальної послуги.

Часто споживачі або не знають, або забули про свою заборгованість за спожиту електричну енергію, що виникла до 1 січня 2019 року. Проте її необхідно погасити, аби уникнути припинення електропостачання!

Для того, щоб це можна було зробити у найбільш швидкий та зручний спосіб, кількома кліками у вашому телефоні чи комп’ютері, перейдіть за прямим посиланням на сервіс ПриватБанку https://next.privat24.ua/payments/form/%7B%22token%22:%22160b999e-61c6-44f5-b6ae-5ed5da17%22%7D

З його допомогою ви зможете перевірити наявність  заборгованості – як до 1 січня 2019 року, так і після, і сплатити борг з комісією лише в 1 гривню!

Така можливість діятиме лише за вказаним посиланням. При розрахунку через касу комісія буде значно більшою. Тому скористайтеся пропозицією ПриватБанку і позбудьтеся боргів, щоб не залишитися без електричної енергії.

Також варто зауважити, що усі сервіси ПриватБанку інформують своїх клієнтів про наявний борг за електричну енергію і ПрАТ «Рівнеобленерго», і ТОВ «РОЕК». Відповідні повідомлення клієнти банку мають можливість отримувати через усі канали комунікації – при розрахунку онлайн та у терміналах самообслуговування банку. Про наявні борги споживачів інформуватимуть і касири ПриватБанку.

Аби мати безперебійне електропостачання, розраховуйтеся із заборгованістю з мінімальними втратами.

 

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі