Фахівці «Рівнеобленерго» обстежили місце будівництва спорткомплексу на Макарова

Перед початком будівельних робіт універсального спортивного залу- комплексу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву» на територію Шпанівської сільської ради (межує з вулицею Макарова у Рівному) виїжджали фахівці ПрАТ «Рівнеобленерго» – головний інженер Рівненського міського району електричних мереж Олексій Куклінський та електромонтер з нагляду за трасами КЛ Юрій Федорук.

Енергетики разом з зв’язківцями, газовиками, тепловиками, представниками «Рівнеоблводоканалу», Рівненської ОДА та будівельниками обговорювали ведення робіт аби, під час їх виконання, не були пошкоджені  комунікації, зокрема електромережі.

Обстеження будівельного майданчика нашими фахівцями дозволило встановити точні місця пролягання кабельних мереж і внесло деякі корективи, зокрема, щодо облаштування огорожі на місці робіт.

Нагадаємо, дозвіл та виділення коштів на початок будівництва спорткомплексу на Макарова стало справжньою подією для нашої області. Адже вперше про можливу його появу почали говорити ще 10 років тому.

Енергетики, в межах своєї компетенції, готові брати активну участь у реалізації проекту!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі