Енергетики взяли участь у нараді щодо електрифікації житлового масиву

Представників «Рівнеобленерго» запросили на нараду щодо електрифікації масиву житлової забудови (45 земельних ділянок) на вулицях Молодіжній, Ювілейній, Вишневій у селищі Томашгород Рокитнівського району. Будівництво лінії тут здійснювало ТОВ «Теплобуд», замовником послуг якого є Томашгородська селищна рада.

До участі у заході селищним головою Віктором Аксьоновим були також запрошені заступник голови Рокитнівської РДА Олександр Крупенко, керівник сектору НКРЕКП в Рівненській області Володимир Нечипорук, представники департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності Рівненської облдержадміністрації та Рокитнівського РЕМ.

Заступник директора технічного з розподільчих мереж «Рівнеобленерго» Олександр Лук’янюк запевнив, що подаватися електроенергія на житловий масив буде, як тільки ТОВ «Теплобуд», що здійснювало будівництво лінії, усуне низку зауважень. А це в першу чергу – облаштування контуру заземлення, що є запорукою безпечної експлуатації електромереж та збереження життя та здоров’я споживачів.

У Томашгородській селищній раді сподіваються, що підрядник свої зобов’язання щодо завершення будівництва лінії та усунення недоліків виконає у терміни передбачені відповідним договором, що і стане гарантією електропостачання мешканців нового житлового масиву.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі