Енергетики ПрАТ «Рівнеобленерго» вже вдванадцяте вирушають на відновлення електромереж Херсонщини

З жовтня 2022 року наша бригада високовольтників ввела в роботу 13 підстанцій 35\10 кВ  та провела ремонт на понад 115 км пошкоджених ПЛ 35 кВ, повернувши електропостачання у 42 населених пункти краю. У складі бригади, що вже майже рік відновлює мереж на Херсонщині – електромонтер з ремонту повітряних ЛЕП Андрій Пархомчук, який нещодавно згідно з Указом Президента був нагороджений медаллю «За працю і звитягу». Андрій розповідає, що часто нашим енергетикам доводиться працювати без вихідних аби якнайшвидше відновити розбиту під час бойових дій лінію. Але хлопці не скаржаться і роблять свою роботу: знають, що від неї залежить відродження життя на деокупованих територіях.

Окрім високовольтників в Херсонську область на відбудову також щоразу їдуть і працівники Дубенської, Млинівської та Корецької дільниць ПрАТ «Рівнеобленерго», що відбудовують мережі 0,4-10 кВ. Зокрема працювали у 16 населених пунктах.

Як розповідає електромонтер з експлуатації розподільних мереж  Корецької дільниці Анатолій Зайчук, який вже шість разів зі своїми колегами побував у Бериславському районі, вражаючими є емоції херсонців, які понад рік жили без електропостачання: «Ці люди плакали, коли ми повертали їм світло».

А за словами майстра з ремонту устаткування Млинівської дільниці Олександра Приступи, що також отримав медаль «За працю і звитягу» і в чергове попрямує на Херсонщину, працівники Рівнеобленерго, хоч і звикли, що працюють в умовах підвищеної небезпеки, все ж чітко дотримуються головного правила  – ремонтні роботи виключно після обстеження місцевості саперами, жодних відхилень від перевірених ними ділянок.

Дякуємо нашим енергетикам за щоденну тяжку та небезпечну працю! Все зруйноване ворогом відновимо, чекаємо на звільнення усієї Херсонщини! Разом переможемо!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі