Енергетики отримали вітання з нагоди свого професійного свята!

З нагоди професійного свята Дня енергетика у актовій залі «Рівнеобленерго» відбулися урочистості. Колектив енергетиків прийшли привітати почесні гості – перший заступник голови Рівненської ОДА Подолін С.В., заступник голови Рівненської ОДА Тимошенко І.О., перший заступник голови Рівненської обласної ради Свисталюк С.А., заступник міського голови Рівного Хмилецький О.В.

Усі вони вітали колектив енергетиків, що налічує понад 1700 працівників, вручили Почесні грамоти Рівненської ОДА, Рівненської обласної та міської рад. В залі лунали не лише вітання – було відзначено важливість роботи енергетиків, які в будь-який час доби та за будь-якої погоди забезпечують світлом і теплом домівки, школи, лікарні та підприємства Рівненщини.

Перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін висловив слова вдячності та поваги рівненським енергетикам та передав вітання від голови Рівненської ОДА Коваля В.С. Своєю чергою Ігор Тимошенко відзначив, що кожна десята українська кіловат-година вироблена на Рівненщині – саме тому енергетична галузь є провідною у нашому краї. Відзначив внесок ПрАТ «Рівнеобленерго» у розвиток електроенергетичного комплексу регіону і перший заступник голови Рівненської облради Сергій Свисталюк, заступник міського голови Рівного Олексій Хмилецький  побажав енергетикам якнайменше аварійних ситуацій і успішного наступного року як для працівників Рівнеобленерго, так і для споживачів електричної енергії.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі