Електрифікація у Заборолі є цілком реальною

Такого висновку дійшли учасники обговорення перспективи електрифікації масиву «Південний» у с. Забороль Рівненського району.

Робоча зустріч з цього приводу на ПрАТ «Рівнеобленерго» відбулася цього тижня вже вдруге.

Красінський

Так, 5 жовтня для обговорення перших результатів роботи  зібралися фахівці «Рівнеобленерго», перший заступник голови Рівненської РДА Ігор Грубий та сільський голова Забороля Микола Шустов.

Сільський голова надав присутнім дані щодо кількості земельних ділянок, виділених Заборольською сільською радою у 1993-му (109 ділянок) та перелік власників, готових укладати з енергетиками договори про приєднання. Таких виявилося 45.

Вартість проекту  до кінця тижня мають підрахувати наші фахівці. Також вони розпочнуть розробку загального та індивідуальних проектів будівництва лінії електропередачі.

Сільський голова, тим часом, збиратиме заяви від мешканців масиву «Південний» на приєднання до електромереж. Микола Шустов має надати їх до наступного четверга.

Саме за тиждень відбудеться чергова  зустріч енергетиків та сільського голови.

Тож, перші кроки зроблені.

«У мешканців Забороля з’явилася реальна перспектива отримати світло у свої домівки,» – зауважив технічний директор ПрАТ «Рівнеобленерго» Ігор Красінський.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі