Дякуємо за захист!

Представники  Сил ТрО ЗСУ  висловили подяку колективу енергетиків за придбання для 104 рівненської бригади автомобіля та за іншу неодноразову допомогу, яку надає ПрАТ «Рівнеобленерго» військовим.
Грамоту, марки та відоме зображення, що символізує ставлення українців до російського агресора наші захисники передали голові правління Невмержицькому С.М.
«Ми цінуємо допомогу, яку надає колектив та керівництво Рівнеобленерго. Ми знайшли у вас на підприємстві справжніх друзів, готових підтримувати нашу обороноздатність».
Голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Невмержицький С.М. також подякував оборонцям за захист: «ПрАТ «Рівнеобленерго», в складі групи VS Energy та «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна», завжди активно допомагало нашим захисникам. Ми віримо у наші ЗСУ, у нашу перемогу. Робитимемо усе для її наближення!»
ПрАТ «Рівнеобленерго» вже надало допомоги ЗСУ на 12 мільйонів гривень. А загалом підприємства групи VS Energy  допомогли ЗСУ  на більш як 60 мільйонів гривень.
З 2014 року акціонерами групи VS Energy та «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна» є громадяни Євросоюзу Валтс Вігантс (Латвія), Віліс Дамбінс (Латвія), Артурс Альтбергс (Латвія), Олег Сізерман (Німеччина), Марина Ярославська (Німеччина).

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі