Дякуємо за довіру та розуміння!

Всім, хто протягом минулого тижня виявив терпіння, розуміння обсягів і складність робіт, які довелося провести нам, енергетикам, всім, хто залишався по кілька годин без світла, але знайшов у собі сили не зануритися у темряву чвар, образ і звинувачень – величезна подяка!

Руйнуючи нашу інфраструктуру, ворог випробовує нас на стійкість та згуртованість!

А енергетиків ще й на здатність швидко реагувати, відновлювати пошкодження, збалансовувати систему, не дозволити їй вийти з ладу і при цьому забезпечити людей електропостачанням.

Через влучання ворожих ракет і пошкодження енергетичних об’єктів Рівненщини, працівникам ПрАТ «Рівнеобленерго» довелося за командою диспетчерів НЕК «Укренерго» проводити обмеження електропостачання, щоб уникнути ще серйозніших збоїв в енергосистемі і дати можливість енергетикам відновити зруйноване ворогом.

Ми шукали шляхи як стабілізувати ситуацію в області, збалансовуючи енергосистему щохвилини у цілодобовому режимі – завдяки уважності, стресостійкості високому професійному рівню наших диспетчерів.

Допомагали персоналом, технікою відновлювати пошкоджене обладнання, щоб якнайшвидше перевести абонентів на більш надійну схему живлення і скоротити терміни вимушених відключень.

Наші бригади у стислі терміни проводили аварійні роботи – через перевантаження мереж обладнання не витримувало перенапруги.

Паралельно наші служби продовжили укріплювати енергооб’єкти – війна, на жаль, не відступає.

Також енергетики ПрАТ «Рівнеобленерго» повернули світло в оселі херсонців, які чекали на нього ще з березня!

Це все лише протягом тижня і з вашою допомогою: кожен електроприлад, який ви не увімкнули або увімкнули уночі – допомога у стабілізації пошкодженої енергетичної інфраструктури, шлях до припинення довготривалих відключень, ваш внесок у наближення перемоги!

Дякуємо за довіру та розуміння! Якщо ми разом – нас не перемогти!

Віримо у ЗСУ! Підтримуємо українських енергетиків!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі