Дякуємо за бездоганну роботу диспетчеру з 52-річним стажем

Наш колектив провів на пенсію Василя Івановича Радуля, що віддав роботі на підприємстві 52 роки – прийшов на Рівнеобленерго у 1969 році.
Василь Іванович практично з першого дня працював в оперативно диспетчерській групі. Спочатку з  обслуговування розподільчих мереж Рівненського та Здолбунівського районів, а в подальшому Рівненської міської дільниці. «Пам’ятаю Василя Івановича з перших днів своєї трудової діяльності, – пригадує начальник департаменту диспетчерського керування Слинько Ігор Дмитрович, – багато чому в нього навчився, перейняв досвід. А коли посів керівну посаду, завжди знав, що на цю надійну, високопрофесійну людину можна покластися». Василь Іванович досконало володіє технологією проведення оперативних перемикань, ліквідації аварійних ситуацій. На відмінно знає схеми комутації розподільних мереж та електропостачання, завжди забезпечував належну комунікацію та ведення документації: вчив, підказував як діяти в тій чи іншій ситуації молодшим колегам.
Директор з розвитку електричних мереж Красінський Ігор Вікторович зауважив, що завжди був спокійним, коли на чергування заступав Василь Іванович: «Завжди акуратний, врівноважений, впевнений у своїх діях. Дякуємо за роботу та науку! Завжди раді бачити у нашому колективі і допомогати».
Василю Івановичу після понад півсторічної праці складно було прощатися з колективом. На його очах, без перебільшення, бриніли сльози… Втім його досвід та вміння, любов до енергетики отримали продовження – він започаткував одну з найбільших енергетичних династій у нас у Товаристві. Його справу продовжують два сини, невістка і онук. Тож зв’язок з улюбленою справою та рідним обленерго Василь Іванович зберігатиме і надалі. До речі, за кілька днів – 17 лютого він святкуватиме свій 75-ий день народження. Бажаємо вам міцного здоров’я, цікавих, наповнених гарними подіями довгих років життя!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі